e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

O AH FURMAN

LJUBEZEN, SVOBODA in DOM so temelji za dobro življenje, so pa tudi naše tri temeljne vrednote iz katerih izhaja kultura našega delovanja, osebnost naše blagovne znamke in poslovna strategija. 

 

 


LJUBEZEN, SVOBODA in DOM so temelji za dobro življenje, so pa tudi naše tri temeljne vrednote iz katerih izhaja kultura našega delovanja, osebnost naše blagovne znamke in poslovna strategija. Pomembno je, da se le-te občutijo tako za vrati podjetja (kako naše podjetje deluje v notranjosti), kot tudi pred vrati (kakšen vtis dajemo navzven, napram strankam in poslovnim partnerjem). Na vrednote podjetja lahko gledate enako, kot na vrednote v družini – tiste, ki so se globoko vtisnile v spomin in jih prenašate naprej. Vrednote, ki vam pomagajo izbrati pravo pot, ko ste na razpotju, ki vam pomagajo sprejeti prave odločitve.


AH FURMAN predstavljamo vsi, ki smo tu zaposleni, ter vsi tisti, ki so nam dragi. Kaj pa sploh počnemo?


- Prodajamo in vzdržujemo nova in rabljena vozila,
- Izvajamo tehnične preglede različnih prevoznih sredstev,
- Izvajamo postopke registracij vozil,
- Sklepamo zavarovanja za vozila, 
- Predvsem pa z veseljem poskrbimo za vozila naših strank.


Vse kar počnemo, želimo početi tako, da izpolnimo pričakovanja naših strank. Pred tem, med tem in po tem, ko izpolnjujemo pričakovanja, se strokovno usposabljamo, hkrati pa negujemo in varujemo naše okolje. Vsak dan ločujemo odpadke, zbiramo nevarne tekočine in spremljamo zakonodajo, domače in mednarodne standarde in okoljevarstvene predpise.


Verjamemo v to, da vsak izmed nas in vsi skupaj lahko naredimo spremembo na bolje, ne glede na izbran certifikat ali standard kot tudi v to, da je z nasmehom na obrazu še tako siv dan lepši. Obiščite nas in se o naši prijetni drugačnosti prepričajte sami.

 


Veseli bomo vašega obiska.

 
Spoznajte našo ekipo  

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.