e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Hilux

Od

33.600 €


Poraba
od

9,2

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zatvori
Pogledajte pravno obaveštenje

Pripravljen na vsak izziv

Hilux združuje prednosti in vzdržljivost poltovornjaka z inovativno tehnologijo. Novo doživetje vožnje.
NOVA TOYOTA HILUX - POUDARKI

Več zabave. Več posla.Hilux vas odpelje, kamorkoli si boste zaželeli. Je tako močan, da lahko premika gore. Opremljen je z zmogljivimi motorji, ki lahko vlečejo tudi 3,5 tone težko prikolico.
Njegov novi 2,8-litrski dizelski motor zmore 204 konjske moči in 500 Nm navora. Od 0 do 100 km/h pospeši v desetih sekundah in je najmočnejši Hilux doslej.

Zasnovan za velike stvari. Oblikovan za zabavo.Novi Hilux s svojo drzno zunanjostjo izstopa iz množice. Njegova mišičasta podoba izžareva moč. Njegovi močni odbijači pa v vseh pogojih ščitijo karoserijo. K atraktivnemu izgledu pripomorejo tudi nove luči in robustna platišča. Na vrhu ponudbe se nahaja paket opreme Invincible, pri katerem se moč združuje s slogom.

Vaš prostor. Vaš svet.Zunaj robusten, notri udoben. Notranjost novega Hiluxa navdušuje z novo stopnjo prefinjenosti in sloga. Različica Dual Cab Invincible zagotavlja izjemen vtis tudi z dvobarvnimi sedeži, ki so oblečeni v perforirano usnje.

Galerija

 

 

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.