e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

TOYOTA COROLLA HYBRID

TOYOTA COROLLA HYBRID

od 19.390 €

S HIBRIDNIM BONUSOM 2.400€

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate AH Furman d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

TOYOTA COROLLA HYBRID

V ZMAGOVALNI PONUDBI

 

S HIBRIDNIM BONUSOM 2.400 €

10 let jamstva za hibridno baterijo ter z dodatnimi ugodnostmi
 


LUNA TSS - 2.0 HSD (184 KM)Izkoristite našo novo Zmagovalno ponudbo najbolj prodajanega vozila na svetu, Toyota Corolla, ki vas čaka pri pooblaščenih prodajalcih Toyota vozil. Oprema Luna vsebuje:• Toyota Safety Sense® - edinstveni napredni sistem aktivne varnosti v segmentu
• Klimatska naprava s filtrom trdih delcev
• Follow Me Home: ugašanje luči z zakasnitvijo
• Povezava Bluetooth® za prostoročno telefoniranje in predvajanje glasbe
• EPS (Electric Power Steering): električno progresivni servo volan
• LED sprednji meglenki
/
• Toyota Safety Sense®, napredni paket aktivne varnosti:

- PCS (Pre Collision System) Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (vključno s pešci) s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju
- LDA (Lane Departure Alert) Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu, s samodejno pomočjo pri usmerjanju
- AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
- RSA (Road Sign Assist) Sistem prepoznavanja prometnih znakov
- ACC (Adaptive Cruise Control) Prilagodljiv radarski tempomat (deluje od 0 km/h, razen pri ročnem menjalniku nad 40 km/h)

Cena 19.090 € velja za osnovno opremo modela.Hibridni bonus je obračunan kot popust na redno ceno. Ponudba velja na vseh Toyota Corolla HYBRID modelih. Za celotno Zmagovalno ponudbo se obrnite na AH Furman d.o.o.Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Velja le za kupce novih vozil Toyota in zunanjega premaza Toyota ProTect; vse podrobnosti preverite v AH Furman d.o.o.
Cjenici i katalozi

 

 

 

 

  

 

  


Cena ne vključuje stroškov priprave.

10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri AH Furman d.o.o.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate AH Furman d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.Brezplačno preizkusite Corollo

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.